Susijumala Käsittelen pääosin jonninjoutavaa sontaa, minkä ei pitäisi kiinnostaa ketään.

Seitsemän (7) vuotta Eremenkolle

Kokaiini on vaikea ja vakava huume. Se lisää itsetuntoa vaarallisesti. Sen käyttö ja erityisesti myyminen muille on rikos. Eikä syyttä.

Nyt Eremenkon kootut selitykset enempikin huvittaa. Theresa Johaug kärysi, muttei sentään huumeista.

Nyt ihmetelellään sitä, että josko tämä kokkelikärsä "joutuu" olemaan pois kilpakentiltä pari vuotta.

Niin. Jos mattimeikäläiset jäisi kiinni kokaiinista niin tuomio olisi ehdotonta. Ei siellä kamalasti kysellä, että miten se vaikuttaa uraamme Siwan kassalla / laivahitsaajana.

Kyse on nyt myös "koskemattoman eliitin" ja tavallisen kansan välillä.

Jos minä olisin näillä tiedoilla tuomitsemassa Eremenkoa, niin se olisi seitsemän vuotta kiven sisässä, ja mahdollisuus hakea ehdonailaiseen viiden vuoden kuluttua.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (5 kommenttia)

Käyttäjän ilkkavarsio kuva
Ilkka Varsio

Urheilussa ei ole enää jäljellä hitustakaan rehtiä ja jaloa urheiluhenkeä. 1900-luvun alkuvuosikymmenillä urheiluaate oli voimissaan ja piristykseksi vedettiin vain kossulla terästettyä mustikkasoppaa :)

Aate on kadonnut. Jäljellä on vain sponsorit ja urheilijan halu päästä käsiksi sponsorirahoihin. Se vaatii sitten kikkoja dopingista huumeisiin. Näyttää välillä siltä, että käyttö on lajien organisaatioissa hyväksyttävää, mutta kiinni ei saa jäädä.

Kun joku narahtaa koko organisaatio asettuu puolustuskannalle urheilijan puolelle. Keksitään tarinoita huolimattomuudesta, väärinkäsityksistä ja rakennetaa kummallisia teorioita uhriksi joutumisesta.

Järjestelmässä on todella paha mätäpaise, kun kiinni jäänyttä "ymmärretään" ja rangaistukset ovat eri kategoriassa kuin tavallisilla "aineiden" kiinni jääneillä väärinkäyttäjillä. Vaaditaan poikkeuksia rikoslain tulkintaan ja mahdollisimman lieviä tuomioita "urheilun" parissa elävälle. Asianhan pitäisi olla juuri päinvastoin. Seuraamuksien pitäisi olla kovia esimerkkinä muille.

Käyttäjän majuripasi kuva
pasi majuri

Täysin turha ja leimaava juttu. Olet varmaan kuullut syyttömyysolettamasta Suomessa? Ihmisen leimaaminen kokkelikärsäksi ilman tuomiota tai tutkimusta on täydellisen typerää vouhottamista.

Sinulla ei taida olla myöskään pienintäkään tietoa huumausaineista tai huumausaineiden rangaistuskäytännöstä? Jos mattimeikäläinen jää kiinni samasta kuin Eremenko eli pikku jäämistä verikokeessa, se ei välttämättä merkitse tuomiota lainkaan. Vaikka henkilö tunnustaisi käyttäneensä pikku määrän kokaiinia, normirangaistus on yleensä päiväsakkoa. Saman verran sakkoa voit saada ylinopeutta ajamalla.

Miksi Eremenko siis pitäisi tuomita ennen tutkintaa? Ja miksi hänelle pitäisi antaa seitsemän vuotta linnaa, herra persu? Voisiko olla mahdollista, että huume olisi joutunut elimistöön vahingossa? Se on nimittäin täysin mahdollista ja jopa maailman helpoimpia juttuja osoittaa.

Käyttäjän KirjoituksiaSalosta kuva
Mikko Engren

Käyttö ja myyminen ovat todellakin eri asioita joka Amerikoissa eli rangaistus olisi sakko. Ensimmäiseksi tästä tuli itselle mieleen Maradona.

Käyttäjän kuoppari kuva
Ari Kuoppa-aho

Rangaistus on täysin kohtuuton. Päihteiden käyttön ei pitäisi olla dopingia ollenkaan. Korkeitaan sakko käyttörikoksesta, kuten muillekkin kansalaisille ja seki on liikaa.

Käyttäjän pekkaopollanen kuva
Pekka Olavi Pöllänen

Enpä ole kuullut, et kukaan kokkelin käytöstä joutuisi taloon, edes Suomessa.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset