Susijumala Käsittelen pääosin jonninjoutavaa sontaa, minkä ei pitäisi kiinnostaa ketään.

Kaikki blogit puheenaiheesta Kyynisyys

Tosi TV suoltaa kyynistä perinteistä kristillistä avioliittokuvaa

William Hogarthin maalaus "Marriage à-la-mode" ("Avioliittosopimus") kuvaa naimisiinmenoa. Maalaus kertoo tarinaa. 1740 -luvulla tämänlainen satiirius oli rohkeaa. Nykykatsoja ei välttämättä edes huomaa maalauksessa mitään omituista. Maalauksen tarina kuvaa ahneutta. Ylhäiset herrasmiehet tekevät keskenään sopimuksia. Itse avioituvat ignoroivat toisiaan. Sulhasen kaulassa on jälkiä joita voidaan arvioida kupan synnyttämäksi. Morsian taas on kiinnostuneempi hakkailusta lakimiehen kanssa.

Kyyniset vastaanottokeskukset

Saksan pääkaupunki Berliinin suurin turvapaikanhakijoiden majoitusyhtiö PeWoBe vastaanotti irtisanomiset toimeksiantajaltaan, Berliinin kaupungilta. Syy toimenkuvan radikaaliin muuttumiseen johtui bisnesfirman sisäisen sähköpostikeskustelun vuoksi. Turvapaikkabisneksen loppumisesta uutisoi Financial Times.

Nobelin saaneet ajattelevat isosti kuten iso Arskakin neuvoo

Voiko pieni ihminen ajatella isosti! Voiko uutisia lukeva välttää kyynisyyttä ja sen kaveria, pelkoa? Nyt on pakko voida! En ollut kuuntelemassa Schwarzeneggeriä, kunhan lukaisin aviisista hänen teemojaan. Luin ja innostuin, minä pieni ihminen, Mr.Nobody, korjaan Mr.Anybody! Kukaanhan ei ole 'Ei-kukaan', vaan jokainen on 'Joku'. Minäkin. Sinäkin!

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä