Susijumala Käsittelen pääosin jonninjoutavaa sontaa, minkä ei pitäisi kiinnostaa ketään.

Kaikki blogit puheenaiheesta Maahanmuuttopolitiika

Viisi käskyä kunniaväkivallan kitkemiseksi

Kunniaväkivaltaan liittyvän uutisoinnin yhteydessä minulta on useaan otteeseen kysytty, mitä kunniaväkivallan kitkemiseksi pitäisi konkreettisesti tehdä. Koska en usko politiikan ja uskonnon liittoon, kymmenen käskyn sijaan annan alla viisi konkreettista esimerkkiä siitä, mitä voimme tehdä kunniaväkivallan kitkemiseksi.

 

1.      Tunnustetaan ilmiön olemassaolo, jotta voimme tunnistaa sen

Oikeistolta vinkit rotujen sekoittamiseen ja valkoisen miehen tuhoamiseen

Näitä ihmisiä, joille on itsetarkoitus saada rodut sekoitettua erinäisistä syistä kuten sen perusteella, että näin ihmiskunnan vastustustkyky erilaisille bakteereille ja viruksille kasvaa, on aika vähän. Siitä huolimatta heitä on sen verran usea, että heidätkin kannattaa julkisessa keskustelussa ottaa huomioon.

Baijerin vaalit – maahanmuuttopolitiikka kaappasi vaalit

Baijerin vaalit pidettiin viime sunnuntaina. Niiden tulokset pitivät aika hyvin kutinsa usean kannatusmittauksen kanssa. Saksan liittopäivien hallituspuolueille tuloksessa on paljon pureskeltavaa. Maahanmuuttopolitiikka jyräsi niin kutsutussa asenneilmapiirissä ja häviäjät löytyvät joko ongelman kieltäjistä ja kiihkoilijoista. Eräällä tavalla radikaalisuus hävisi.

Koodaako mamut kantasuomalaiset kortistoon?

Eri yhteyksissä on tullut esille kuinka turvapaikanhakijoista koulutetaan lyhyessä ajassa koodareita. Ainakin Helsingin kaupunki on tilannut koulutusta turvapaikanhakijoille.

 

Kristillisdemokraatit ovat maahanmuuttovastainen puolue

Silmiini osui kristillisdemokraattien maahanmuuttopoliittinen ohjelma. Hämmästyin siitä erittäin positiivisesti, koska sehän vaikutti varsin järkevältä. Kun perussuomalaisten maahanmuuttopoliittiset linjaukset ovat varsin saman kaltaisia, niin perussuomalaisia nälvitään rasisteiksi ja maahanmuuttovastaisiksi. Kuka uskaltaa nyt ”heittää sen ensimmäisen kiven” ja alkaa nälvimään kristillisdemokraatteja rasisteiksi ja maahanmuuttovastaisiksi.

 

Kun ei voida palauttaa, ei pidä vastaanottaa.

Mitä yhteistä on teksasilaisella sarjamurhaajalla ja irakilaisella elitasopakolaisella?
- Jos he hakevat turvapaikkaa Suomesta, ei heitä voida ikinä enää palauttaa kotimaahansa, vaan heidän elättämisensä jää suomalaisten veronmaksajien kontolle.
Teksasilaista sarjamurhaajaa ei voisi palauttaa Teksasiin, koska siellä odottaisi kuolemantuomio. Hänet pitäisi sulkea suomalaiseen vankilaan.

Helsingistä koko maailman sosiaali- ja terveysasema?

Helsingin sosiaali- ja terveyslautakunta käsitteli eilen kokouksessaan lausuntoa kaupunginhallitukselle hätämajoituksen järjestämistä koskevista toimenpiteistä sekä valtuustoaloitetta ehdotuksiksi toimenpiteistä paperittomien tilanteen johdosta. Kokouksessa tehtiin lähes hurmostilassa Feministinen puolueen, Vasemmistoliiton, Sdp:n, Rkp:n, Piraattien ja Kokoomuksen voimin palveluiden laajentamista siten kuin ei voida pitää veronmaksajan eikä kokonaisturvallisuuden nimissä järkevänä.

Paperittomat seksiorjat ja ääriryhmien ritarit

Helsingin Sanomien julkaisussa 7.5.2017 kerrottiin irakilaistaustaisten turvapaikanhakijamiesten harjoittamasta seksityöstä Suomessa. Jutussa kerrotaan turvapaikanhakijoiden ja uuspaperittomien uudesta keinosta tienata rahaa Suomessa; myymällä itseään säännöllisesti elantoa ansaitakseen.

Suomi halveksuu lasten oikeuksia ja kansainvälistä lakia

Tänään lehdestä on saanut lukea, kuinka maahanmuuttovirasto on hajoittamassa maahanmuuttajaperhettä. Tämä on tapahtumassa ennen, kuin perheenyhdistämisen kiristykset ovat tulleet edes voimaan. Tilanne on aivan absurdi. Mieleen nousevat epäuskon ja vihan tunteet: miten tällä tavalla saatetaan toimia? Tämä on väärin ja jotain pitää tehdä, ettei maahanmuuttoviraston päätöstä todella panna toimeen. Ihmisarvoa kunnioittavien poliittisten voimien pitää tehdä kaikkensa, jotta oikeus voittaa.

Suomi pakkoasutetaan uudelleen.

Suomalaiset ovat varmasti maailman avuliain kansa, jos tässä kirjoituksessa ilmi tulevat asiat ovat puoliksikaan totta. Niin avuliaita olemme, että jopa pakkoasutamme maamme uusilla asukkailla. Ilmassa on vellonut uusien asukkaiden määristä joitain tietoja, mutta tässä tekstissä puhutaan jo jopa yli miljoonasta uudisasukkaasta. Toivottavasti joku korjaa tekstiäni sanoen, että tämä kirjoitus on täysi uutisankka.

 

Pakkolaki kunnille.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä