Susijumala Käsittelen pääosin jonninjoutavaa sontaa, minkä ei pitäisi kiinnostaa ketään.

Kaikki blogit puheenaiheesta Perussinimulta

"Persut leikkaavat köyhiltä", mutta mikä olisikaan vaihtoehto?

Puolet suomenkielisestä internetistä on täyttynyt valituksella uuden hallituksen leikkauksista ja niiden kohdistumisesta köyhiin, sairaisiin, vanhuksiin ja kaikkiin muihin intressiryhmiin. Leikkaaminen on ikävää ja joidenkin yksilöiden kohdalla vaikutukset ovat dramaattisia. Toisaalta velanoton ja veronkorotusten tie alkaa olla kuljettu loppuun. Jotain täytyy tehdä. Tämänkin tosiasian myöntää valtaosa suomalaisista.

 

Perussinimultaa pukkaa

Eduskuntavaalit ja hallitusneuvottelut on käyty. Perussinimultaa pukkaa. Sanonpa suoraan, että Suomeen muodostetaan kansallismielinen hallitus, joka laittaa etusijalle suomalaisen työn ja yrittäjyyden.

Lämpimät onnittelut ministereillemme Timo SoinilleJari Lindströmille, Jussi Niinistölle ja Hanna Mäntylälle! Päteviä, asialleen omistautuneita ja välittäviä ihmisiä. Olen tyytyväinen siitä, että tänä aikana erityisen tärkeä ulko- ja turvallisuuspolitiikka on vakaasti perussuomalaisissa käsissä.

Vahva keskustavoimien (kesk.+ps) hallitus

Kataisen-Urpilaisen ja Stubbin-Rinteen hallitusten "aikaansaannokset" olivat historian surkeimmat, sillä kaikki isot päätökset jäivät tekemättä ja maa ajautui poikkeuksellisen pahaan lamaan.

Nykyisen hallitusporukan ensimmäiset käytännön toimet kokoomusjohtoisiin hallituksiin nähden ovat aivan eri luokkaa. Yhteinen näkemys maan tilasta syntyi reilussa tunnissa, kun edelliset hallitukset eivät pystyneet siihen neljässä vuodessa.

Arvokonservatiivisuus kuplaporukan uusin leimakirves

Maassamme on vahvasti aloittanut perussinimultahallitus. Sille tilannekuvan hahmottaminen kesti yhden tunnin ja 14 minuuttia. Kaksi edellistä hallitusta eivät siihen pystyneet neljässä vuodessa.

Ilmeisesti siksi punavihreän kuplaporukan herääminen arjen todellisuuteen on yllättävän vaikeaa. Vaatii näköjään oman aikansa tottua ajatukseen, että on muutakin kuin heidän mukasuvaitsevaan maailmankuvaan kuuluva arvoliberalismi.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä